Jornada Menorca Mindful: Benvinguts

La nostra illa sempre s’ha associat a un atmosfera de traquilidad, de quietud, de l’viure sense apressar-se, adaptant-se a les estacions i les circunstancias.

Al nostre entorn natural, els sentits s’obren a una terra de contrastos i color, banyada per aigües transparents i sota un cel d’intens blau, pura essència mindfulness.

D’altra banda, Menorca ha optat per la sostenibilitat, perquè les futures generacions puguin seguir gaudint dels recursos naturals i de la bellesa paisatgística que la caracteritza.

Menorca Mindful ens situa davant el repte de promoure un model de societat conscient i en evolució. En aquest context hem organitzat la Jornada Menorca Mindful, que està oberta a qualsevol persona interessada en el mindfulness com a estil de vida.

El divendres 31 a la tarda us proposem una conferència inaugural amb un ponent de reconegut prestigi en l’estudi del mindfulness, la psicologia positiva i el benestar subjectiu.

El dissabte 1 ens vam embarcar en una experiència global de mindfulness, amb tallers conduïts per professionals amb una gran experiència i formació, mindfuleating amb productes de km 0 de Menorca i una proposta vivencial en un entorn absolutament privilegiat al port de Maó, el Llatzeret de Menorca, en el qual viure intensament l’espai natural, el contacte amb el mar i l’experiència de compartir aquestes vivències amb els altres assistents a l’evento.

Us convidem a tots a participar i formar part de Menorca Mindful.